verlovingsringen

Ready to pop the question? Voor bijzondere, handgemaakte verlovingsringen ben je bij Oogst aan het juiste adres. Extra sprankeling krijgt de ring met een diamant van topkwaliteit of met een schitterende edelsteen in haar favoriete kleur. Elegante, klassieke, uitgesproken, tijdloze, bohemien, vrolijke én strak vormgegeven verlovingsringen; je vindt het allemaal in onze collectie uit eigen goudsmid atelier.
Wil je liever een variatie op een stuk uit de collectie geven en dus een Oogst Original door ons laten ontwerpen? Het duurt zo’n 4 tot 6 weken voor je ring helemaal klaar is. Maak een afspraak en kom alle mogelijkheden bespreken met de Oogst goudsmeden! Leuk om je te ontmoeten in de winkel.

maak een afspraak

collectie

De prijzen kunnen variëren naar aanleiding van de fluctuerende goudprijzen. Neem even contact op met ons voor de actuele details.

maatwerk

geoogst

Stap eens binnen bij Oogst om de allerleukste, handgemaakte verlovingsring te vinden die hélémaal past bij jouw dame. ⁠Van de moderne variant van een klassieke solitaire ring tot een vrolijke ring met verfijnde sprankeling, je vindt het allemaal bij Oogst. Vindt je het fijn om meer te lezen over de zoektocht naar de perfecte verlovingsring? Lees meer in ons blog.

Maak een afspraak om de collectie aanzoeksringen te bekijken. Leuk om je te ontmoeten in de winkel.