erfstuk

Ook zo’n gevuld juwelenkistje maar nothing to wear? Want kapot, ouderwets of niet jouw stijl? Kan het wel een transformatie gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om er nieuw leven in te blazen! Zodat jouw “oud goud” een stijlvol sieraad in de herkenbare Oogst look wordt, dat helemaal bij jou past en waar je van gaat stralen.

Oogst Originals, hoe werkt het? We smelten het goud om en hergebruiken de edelstenen en diamanten uit jouw eigen stukken om zo een bijzonder en persoonlijk sieraad te creëren. Het ontwerp is geïnspireerd op een stuk uit onze collectie óf de natuur, met een wens van jou erin verwerkt. Van oud goud naar een prachtig nieuw sieraad in Oogst stijl!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij ook voor jou kunnen vervaardigen van jouw erfstuk? Maak een afspraak!

maak een afspraak

maatwerk

Meer weten over goud omsmelten?

Vindt je het leuk om meer te lezen over het transformeren van jouw ‘oud goud’ naar een stijlvol nieuw Oogst sieraad? Heb je vragen zoals ‘Kunnen alle gouden sieraden omgesmolten worden?’,’Is het gebruik van oud goud een milieubewuste keuze?’, of  ‘Oogst Originals hoe werkt dat dan?’ Lees meer in dit blog!

Nieuwsgierig geworden naar welk ontwerp wij voor jou kunnen vervaardigen van jouw erfstuk? Maak een afspraak en bespreek met de Oogst goudsmeden alle mogelijkheden.