maatwerk


Maatwerk is dé specialiteit van Oogst. Met groot genoegen ontwerpen we voor jou een op het lijf geschreven unicum. Een feestelijk geboortesieraad, een stuk vervaardigd uit gekoesterde erfstukken, een op maat gemaakt cadeau of een bijzonder gedenk- of assieraad. Allemaal in onze verfijnde en tikje nostalgische stijl; handgemaakt in ons atelier en met in de hoofdrol prachtige edelstenen of fonkelende diamanten.

Ben je benieuwd wat wij voor maatwerk voor je kunnen creëren? Neem een kijkje in onze foto’s en maak een afspraak in onze winkel in Amsterdam om je te laten inspireren!

Hoe gaat het in zijn werk? Je bekijkt de collectie en we bespreken je wensen en de (technische) mogelijkheden. Dan maken we enkele schetsen, waar jij jouw favoriet uit kiest. Het vervaardigen van dit eenmalige stuk maatwerk zal zo’n 4 tot 6 weken duren. Daarna kun jij dit persoonlijke stuk een leven lang dragen en koesteren.

* edelstenen en parels

Vertel ons jouw favoriete steen of kleur en wij zorgen voor een prachtige selectie edelstenen waar je zelf uit kunt kiezen. Edelstenen en parels die passen bij jouw smaak en budget. Met veel plezier ontwerpen we hiermee een uniek maatwerk sieraad in zilver of goud, met liefde gemaakt in ons eigen atelier.

* erfstuk

Van erfstuk tot pronkstuk. Bij Oogst blazen we oude sieraden graag nieuw leven in. We hergebruiken het goud, zilver en de edelstenen uit jouw eigen stukken, of gebruiken de bestaande elementen als basis om een nieuw maatwerk sieraad te creëren dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

* gedenk- en assieraad

Een speciaal gedenksieraad om je dierbaren altijd bij je te dragen. Met veel liefde vangen we jouw herinnering in een uniek ontwerp. Samen kijken we graag naar je wensen om jullie persoonlijke band te vatten in het sieraad via een symbool, de kleur van een edelsteen of door een beetje as in het sieraad te verwerken. Een maatwerk assieraad om te koesteren.

* geboortesieraad

Een geboortesieraad is een traditie die wij bij Oogst graag in leven houden. In de volksmond ook wel baargoud genoemd. Verras de kersverse moeder met een origineel maatwerk sieraad in goud of zilver om jullie gezinsuitbreiding te vieren. Een handgemaakt maatwerk collier, armband of oorsieraad in karakteristieke Oogst stijl om iedere dag te koesteren. Net zoals je kindje.

* cadeau

Iets te vieren en op zoek naar een bijzonder handgemaakt cadeau? Met veel plezier vervaardigen de Oogst goudsmeden een eenmalig stuk in goud of zilver. Passend bij de drager en de feestelijke gelegenheid. Een maatwerk sieraad om deze mijlpaal te bekronen.