maatwerk

Ben je verliefd op een creatie en zou je die graag met jouw lievelingskleur edelsteen of favoriete natuurthema willen? Dat kan! Dan wordt er een Oogst Original ontworpen mét een wens van jou eraan toegevoegd.

Benieuwd wat we ook voor jou kunnen ontwerpen als vrolijk geboortesieraad, als sieraad van je eigen goud, als bijzonder rouwsieraad, als sprankelend bruidssieraad of als handgemaakt cadeau?

Boek een afspraak in en kom langs in de winkel om de mogelijkheden met de Oogst goudsmeden te bespreken. Bekijk hier voorbeelden van het Oogst maatwerk dat we hebben ontworpen.

edelstenen en parels

Vertel ons jouw favoriete steen of kleur en wij zorgen voor een prachtige selectie edelstenen waar je zelf uit kunt kiezen. Edelstenen en parels die passen bij jouw smaak en budget. Met veel plezier ontwerpen we hiermee een uniek maatwerk sieraad in zilver of goud, met liefde gemaakt in ons eigen atelier.

erfstuk

Van erfstuk tot pronkstuk. Bij Oogst blazen we oude sieraden graag nieuw leven in. We hergebruiken het goud, zilver en de edelstenen uit jouw eigen stukken, of gebruiken de bestaande elementen als basis om een nieuw maatwerk sieraad te creëren dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

gedenk en assieraad

Een speciaal gedenksieraad om je dierbaren altijd bij je te dragen. Met veel liefde vangen we jouw herinnering in een uniek ontwerp. Samen kijken we graag naar je wensen om jullie persoonlijke band te vatten in het sieraad via een symbool, de kleur van een edelsteen of door een beetje as in het sieraad te verwerken. Een maatwerk assieraad om te koesteren.

geboortesieraad

Een geboortesieraad is een traditie die wij bij Oogst graag in leven houden. In de volksmond ook wel baargoud genoemd. Verras de kersverse moeder met een origineel maatwerk sieraad in goud of zilver om jullie gezinsuitbreiding te vieren. Een handgemaakt maatwerk collier, armband of oorsieraad in karakteristieke Oogst stijl om iedere dag te koesteren. Net zoals je kindje.

cadeau

Iets te vieren en op zoek naar een bijzonder handgemaakt cadeau? Met veel plezier vervaardigen de Oogst goudsmeden een eenmalig stuk in goud of zilver. Passend bij de drager en de feestelijke gelegenheid. Een maatwerk sieraad om deze mijlpaal te bekronen.

trouwsieraden

Sprankelend op je huwelijk verschijnen? Met veel plezier ontwerpen we voor jullie handgemaakte trouwsieraden op maat. Van bijzondere manchetknopen tot huwelijksarmbanden, van glanzende parel oorsieraden tot feestelijke colliers, allemaal geheel in Oogst stijl.