geboortesieraad

Een geboortesieraad, ook wel baargoud of werpgoud genoemd, is een traditie die wij bij Oogst graag in leven houden. Verras de kersverse moeder met een origineel geboortesieraad in goud of zilver. Kraamgoud ter herinnering aan de geboorte van je kind.

Ben je op zoek naar een betekenisvol geboortecadeau? Een sieraad met een symbolische verwijzing van de naam, een verse tak aan jullie levensboom, een sieraad met een geboortesteen of een handgravure van de geboortedatum erin verwerkt? Een uniek en stijlvol sieraad om iedere dag te koesteren, net zoals je kindje.

Dan helpen we je graag verder! Maak een afspraak met een van de goudsmeden om alle mogelijkheden voor het baargoud ontwerp in Oogst stijl te bespreken.

maak een afspraak

maatwerk

Geef een écht persoonlijk kraamgoud cadeau zoals een handgemaakt collier, armband of oorsieraad in karakteristieke Oogst stijl. Vervaardigd van gerecycled goud en met eerlijke diamant door de vakvrouwen van Oogst in hartje Amsterdam. Gemaakt in een kwaliteit waar je je leven lang van gaat genieten. Zodat dit geboortesieraad later vast wordt doorgegeven als erfstuk.