colliers

Weet je wat zo fijn is aan het dragen van een collier? Je kunt het bij alles aan én je staat er gelijk piekfijn op.⁠ Soepeltjes vallen de schakels om je hals en sprankelende details vangen je oog. Kleurrijke edelstenen in jouw favoriete palet en zacht glanzende parels met een handgemaakte sluiting vrolijken je outfit op. Een subtiele hanger voor je everyday look én uitgesproken vormen zijn er ook, voor wie durft.⁠

Onze colliers zijn ontworpen om je eigen stijl te benadrukken en maken van elke dag een feest. Handgemaakt in ons eigen goudsmid atelier in zilver of gerecycled wit-, rood- of geelgoud. Maak een afspraak en kom eens  passen!

maak een afspraak

collectie

De prijzen kunnen variëren naar aanleiding van de fluctuerende goudprijzen. Neem even contact op met ons voor de actuele details.

geoogst

Wordt je enthousiast van onze sieraden? Kan je het perfecte collier nog niet vinden in onze collectie? Dan maken we een ontwerp speciaal voor jou. Hoe dat werkt? Kies 3 favorieten uit ons bestaande werk en vertel ons 1 wens die je wilt toevoegen. Zo ontstaat een echte persoonlijke Oogst Original. Kijk bij maatwerk voor voorbeelden en inspiratie.

Wil je jouw look uitbreiden met meer bijzondere handgemaakte sieraden? Doe dan inspiratie op bij onze sprekende oorsieraden,  prachtige ringen of speelse armbanden. Allemaal met liefde gemaakt in ons Oogst Goudsmid atelier in Amsterdam.