cadeau

Iets te vieren en wil je een bijzonder cadeau geven, waar de ontvanger van onder de indruk is? Schenk een Oogst Original, een eenmalig, handgemaakt sieraad in goud of zilver, dat perfect past bij de drager én de feestelijke gelegenheid. Geïnspireerd op een stuk uit onze collectie of de natuur met een wens van jou erin verwerkt. Onze Originals worden enthousiast ontvangen en gekoesterd.

Ook zijn er soms momenten in je leven dat je bewust een hoofdstuk wilt afsluiten. Zo zien we vaak mensen die het leven weer willen vieren na een scheiding of ziekte. Ze bezegelen dit nieuwe begin met een fraai sieraad, als cadeau voor zichzelf.

Op zoek naar inspiratie voor een persoonlijk cadeau? Kijk eens bij onze armbanden, ringen of colliers als fraai geschenk, om mee te verrassen, te bekronen en te koesteren. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen vervaardigen? Maak hier een afspraak!

Bezoek ons goudsmid atelier in hartje Amsterdam om de sieraden uit de Oogst collectie te passen en je wensen voor een maatwerk cadeau te bespreken met de goudsmeden. Leuk om je te ontmoeten! Boek hier makkelijk een afspraak online in.