cadeau

Iets te vieren en wil je een bijzonder cadeau geven, waar de ontvanger van onder de indruk is? Schenk een Oogst Original, een eenmalig, handgemaakt sieraad in goud of zilver, dat perfect past bij de drager én de feestelijke gelegenheid. Geïnspireerd op een stuk uit onze collectie of de natuur met een wens van jou erin verwerkt. Onze Originals worden enthousiast ontvangen en gekoesterd.

Zoek je een cadeau voor jezelf? Heb je een mooie verjaardag te vieren, een toffe promotie of heb je het gewoon verdiend om jezelf eens te verwennen? Ook zijn er momenten in het leven dat je bewust een hoofdstuk wilt afsluiten. Zo zien we vaak mensen die het leven weer willen vieren na een scheiding of ziekte. Ze bezegelen dit nieuwe begin met een fraai sieraad, als cadeau voor zichzelf.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij ook voor jou kunnen vervaardigen? Maak hier een afspraak!

maak een afspraak

maatwerk

Op zoek naar inspiratie voor een persoonlijk cadeau? Kijk eens bij onze armbanden, ringen of colliers als fraai geschenk, om mee te verrassen, te bekronen en te koesteren. Nieuwsgierig geworden naar onze handgemaakte sieraden collectie, of naar wat wij voor jou kunnen ontwerpen en vervaardigen? Maak hier een afspraak! En kom de Oogst sieraden eens passen of je wensen voor een maatwerk sieraad bespreken met een van de Oogst goudsmeden.