gift guide

Wil je ook uitpakken met een handgemaakt cadeau? Verdient iemand het om in het zonnetje gezet te worden? Vind je het lastig om te kiezen?

 

Om jouw keuzestress zo veel mogelijk te beperken hebben wij de Oogst Gift Guide gemaakt! Een perfect passende selectie sieraden voor 4 verschillende types sieradendrager. Zo wordt een persoonlijk cadeau en hét ultieme sieraad kiezen kinderspel!

De vier type sieradendragers die wij het meeste tegenkomen zijn het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in de schijnwerpers te staan, het Kalme, Klassieke type, deze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit, het Creatieve, Spontane type, deze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’ en het Rustige Lieve type, dat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Heb je een AHA-moment? Herken je iemand in deze omschrijving? Klik dan op die Gift Guide voor onze aanbevelingen, zodat jij dé perfecte cadeau match vindt.

Waardevol cadeau

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje. En behalve wat mooi bij iemand staat speelt er nog meer mee. Waar hecht iemand waarde aan? Duurzaamheid of Instagrammability? Met beide zit je sowieso goed bij ons! De Oogst goudsmeden werken met gerecycled goud en eerlijke diamanten.

De sieraden worden eenmalig of in kleine oplage ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier, in hartje Amsterdam. Sieraden met eigenheid, waar je met trots mee kan shinen! Maak het speciaal, koop lokaal!

Oogst Gift Guide 2019, oogst cadeaukaart, oogst gift card, mazzelaer,

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst.
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden. Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.