Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een mooi cadeau? Vind je het lastig om te kiezen? Deze Oogst Gift Guide biedt uitkomst! Met een perfect passende selectie sieraden voor ieder type sieradendrager. Er is namelijk niks leukers dan iemand heel erg blij maken met een persoonlijk cadeau.

De vier types sieradendragers die wij het meeste tegenkomen zijn het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan, het Kalme, Klassieke type, deze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit, het Creatieve, Spontane type, deze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’ en het Rustige Lieve type, dat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Heb je een aha-moment? Herken je iemand in deze omschrijving? Klik dan op die Gift Guide voor onze aanbevelingen, zodat jij dé perfecte cadeau match vindt. 

giftguide Stoer & Uitbundig - voor de blikvangers van Oogst goudsmeden
giftguide Kalm en Klassiek - voor de tijdloze sieraden van Oogst goudsmeden
giftguide Creatief & Spontaan - voor de verrassende sieraden van Oogst goudsmeden
giftguide Rustig en Lief voor de onmisbare basics van Oogst goudsmeden

Waardevol cadeau

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje. En behalve wat mooi bij iemand staat speelt er nog meer mee. Waar hecht iemand waarde aan? Duurzaamheid of Instagrammability? Met beide zit je sowieso goed bij ons! Wij werken altijd met 100% lokaal gerecycled goud en eerlijke diamanten. Sieraden waar je zonder gewetensbezwaar mee kan shinen! Op Instagram en live. Meer lezen over alle types kan op het blog!

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst.
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden. Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De Oogst Mazzelaer De cadeaubon The gift card by Oogst goudsmid Amsterdam