trouwringen

Zoeken jullie ringen die écht bij jullie eigen stijl passen? En wil je iets anders dan anders? Kies dan voor handgemaakte trouwringen uit het Oogst atelier!

Samen gaan we op zoek naar dé perfect passende ringen. Daarbij letten we op welke kleur goud jou laat stralen, onderzoeken we de stijl waar je hart sneller van gaat kloppen en wat het mooiste formaat trouwring is bij je hand. Zo ontstaan een prachtige set persoonlijke Oogst Originals. Met aandacht voor jullie wensen en passie voor ons vak.

Dus zoek je een ring met een verrassende structuur of stoere hamerslag, met fonkelende diamanten of een bijzondere edelsteen, lekker strak of juist met organische lijnen, maar altijd met liefdevolle details? Neem een kijkje bij onze collectie trouwringen, maak een afspraak en kom passen!

maak hier een afspraak

collectie

De prijzen kunnen variëren naar aanleiding van de fluctuerende goudprijzen. Neem even contact op met ons voor de actuele details.

maatwerk

geoogst

* trouwsieraden

Sprankelend op je huwelijk verschijnen? Met liefde en aandacht vervaardigen we ook jullie trouwsieraden. Van bijzondere manchetknopen voor de bruidegom én de getuigen, tot parel oorsieraden en elegante colliers voor de bruid, allemaal geheel in Oogst stijl. Om later ook nog lang van te genieten! Kijk hier voor inspiratie naar de sieraden die we voor vele bruidsparen als maatwerk hebben vervaardigd.

* vragen?

Een vraag over trouwringen? Aan welke hand je deze hoort te dragen? Hoe het zit met de verschillende karaatgehaltes en kleuren goud? We beantwoorden de meest gestelde vragen in dit blog!