edelstenen & parels

Houdt je van kleurrijke edelstenen? Ga je stralen van glanzende parels? Wij ook! Valt je oog op een beauty uit de Oogst collectie, maar wil je deze met jouw geboortesteen of met een edelsteen in je lievelingskleur? Dat kan! Oogst maatwerk is geïnspireerd op de natuur of op een sieraad uit onze collectie waarbij we 1 wens van jou in het ontwerp verwerken.

Op zoek naar een exclusief sieraad voor jezelf of een bijzonder stuk om cadeau te geven met een sprankelende edelsteen? Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen vervaardigen? Maak hier een afspraak! En ook jij gaat stralend de deur uit met jouw eigen Oogst.

maak een afspraak

maatwerk

Ben je benieuwd naar jouw geboortesteen of wil je graag meer weten over de achtergrond van deze sterrenbeeld edelstenen? Lees meer in dit blog. Is labradoriet jouw favoriete mineraal, net als de Oogst goudsmeden? Ook daar hebben we meer over geschreven, dat lees je in dit blogbericht. Alles over diamant lees je hier. Of zijn het juist fabuleuze parels waar je wel wat meer van zou willen weten? Dat lees je hier.