spelden

Een statement, dat maak je met een speld. Draag een sierlijke speld op je revers of als blikvanger op een warme wollen trui. Onze Oogst spelden hebben verfijnde structuren, gestileerde bloemvormen, of speelse accenten uit de natuur. Met liefde maken wij ook voor jou een broche in goud of zilver, hier in onze goudsmederij in Amsterdam.

Heb jij een favoriet blad, een lievelingsbloem of een edelsteen die helemaal bij je past? Dan kunnen we een betekenisvol en prachtig ontwerp speciaal voor jou maken. Maak een afspraak en kom de mogelijkheden met de Oogst goudsmeden bespreken.

maak een afspraak

collectie

De prijzen kunnen variëren naar aanleiding van de fluctuerende goudprijzen. Neem even contact op met ons voor de actuele details.

maatwerk

geoogst

Maak een afspraak en kom onze handgemaakte broches eens passen. Wil je liever iets laten ontwerpen? We zijn benieuwd naar je wensen voor een unieke speld in goud of zilver. Op zoek naar meer inspiratie voor handgemaakte Oogst sieraden? Kijk dan ook eens bij onze stijlvolle manchetknopen, stoere armbanden en elegante colliers!