Het kalme klassieke type

Wil je ook een grote glimlach op iemands gezicht zien? Vind je het lastig om hét cadeau te kiezen? De Oogst Gift Guide voor het Kalme Klassieke type biedt uitkomst!

Deze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit. Het is een professional met oog voor vakwerk en gevoel voor de gulden snede. Het type ‘less is more’. Het moet kloppen. Deze persoon houdt van tradities en waardeert goed design.

Over de kledingkeuze wordt goed nagedacht. Het liefst draagt ze klassieke kledingstukken die op meerdere manieren te combineren zijn. De sieraden die bij deze hoogvlieger passen zijn dat ook. Strak, tijdloos en elegant, een sieraad dat je overal bij kan dragen.

Herken je iemand in deze omschrijving? Kijk hieronder voor de perfecte Oogst cadeau match.

Gift Guide Kalm & Klassiek

Zoek je een ander type sieraaddrager? Kijk eens bij de andere Gift Guides.

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje, dus kijk ook eens rond bij de andere Gift Guides voor meer cadeau inspiratie.

De andere types sieradendragers zijn het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan, het Creatieve, Spontane typedeze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’ en het Rustige Lieve typedat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst.
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden. Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.