Het creatieve enthousiaste type

Wil je uitpakken met een mooi cadeau? Vind je het lastig om te kiezen? De Oogst Gift Guide voor het Creatieve Spontane type biedt uitkomst!

Deze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’. Er zijn geen grenzen en regels in wat deze persoon allemaal doet, draagt en kan. Een vindingrijk persoon met een brede interesse die graag verrassende combinaties maakt met opvallende kledingstukken.

De sieraden die bij deze ongedwongen levensartiest passen zijn organisch van vorm, gecombineerd met bijzondere edelstenen. Mix & match is aan deze persoon wel besteed. Net als een vrolijke noot.

Herken je iemand in deze omschrijving? Kijk hieronder voor de perfecte Oogst cadeau match.

Gift Guide Creatief & Spontaan

Zoek je een ander type sieraaddrager? Kijk eens bij de andere Gift Guides.

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje, dus kijk vooral ook eens rond bij de andere Gift Guides voor meer cadeau inspiratie.

De andere type sieraaddragers zijn het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan, het Kalme, Klassieke typedeze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit en het Rustige Lieve typedat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst!
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden.

Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.