Het stoere uitbundige type

Wil je dé allerliefste wel eens verrassen met een geweldig sieraad? Vind je het lastig om te kiezen? Deze Oogst Gift Guide voor het Stoere Uitbundige type biedt uitkomst!

 

Dit is een persoon die niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan. Het is vaak een kunstkenner en -liefhebber. Deze persoon heeft veel gereisd en wil het maximale uit het leven halen. Leuk om mee op stap te gaan, never a dull moment! De sieraden die bij deze enthousiasteling passen zijn de blikvangers uit de collectie. Exclusieve en eenmalige stukken. Sieraden die opvallen.

Gift Guide Stoer & Uitbundig

Zoek je een ander type sieraaddrager? Kijk eens bij de andere Gift Guides.

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje, dus kijk vooral ook eens bij de andere Gift Guides! Zoals de cadeautips voor het Kalme, Klassieke typedeze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit, voor het Creatieve, Spontane typedeze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’ en voor het Rustige Lieve type, dat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst.
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden. Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.