Het rustige lieve type

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een mooi cadeau? Vind je het lastig om te kiezen? De Oogst Gift Guide voor het Lieve Rustige type biedt uitkomst!

Deze klassieke schoonheid kiest voor onmisbare, tijdloze ontwerpen. ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. Degene die houdt van subtiele glans en sparkle. En die een grote waardering heeft voor moderne klassiekers. Deze lieverd verdient het om ook eens in het zonnetje gezet te worden.

Dit is iemand die voor tijdloos design gaat. Draagt graag basics. De sieraden die bij deze persoon passen zijn eenvoudig en verfijnd van vormgeving met klassieke materialen zoals goud, parels en diamant.

Herken je iemand in deze omschrijving? Kijk hieronder voor de perfecte Oogst cadeau match.

Gift Guide Lief & Rustig

Zoek je een ander type sieraaddrager? Kijk eens bij de andere Gift Guides.

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje, dus kijk ook eens bij de andere Gift Guides voor meer geschenk inspiratie.

Onze cadeautips voor het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan, het Kalme, Klassieke typedeze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit, of het Creatieve, Spontane typedeze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’

Nog steeds geen idee? Mazzelaer!

Kom je er niet uit? Dan biedt een Oogst-Mazzelaer uitkomst.
Dat is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt. Deze munten zijn er vanaf een tegoed van 100,- en kunnen bij ons verzilverd worden. Zo heb jij een mooi, origineel cadeau om te geven! En kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Gegarandeerd succes en iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.