Ringen

Op zoek naar een bijzondere handgemaakte ring? Onze Oogst ringen zijn óf strak & grafisch óf glooiend & structuurrijk. De details maken het écht iets anders dan anders.

Speelse aanschuifringen, prachtige blikvangers, ook met een kleurrijke edelsteen, elegante diamant ringen met een moderne twist, of juist een verfijnde basic, je vindt het allemaal in onze brede collectie uit eigen atelier. Ringen om iedere dag te dragen en te koesteren.

Hoe werkt het? Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfect passende ring. Lettend op welke kleur goud jou laat stralen, de stijl waar je hart sneller van gaat kloppen en wat het mooiste formaat is bij je hand.

Zo vinden we ook voor jou een echte Oogst Original! Maak een afspraak en ook jouw ring wordt in ons Amsterdamse goudsmid atelier gemaakt.

maak een afspraak

Collectie

Geoogst

Ben je naast een handgemaakte ring op zoek naar andere stijlvolle accessoires uit het Oogst edelsmid atelier om je outfit compleet te maken? Kijk dan ook eens bij de uitgesproken spelden, de tijdloze manchetknopen of de speelse armbanden.  Maak een afspraak en kom eens passen in hartje Amsterdam.