Feest!

Als je met jouw grote liefde samen bent is het natuurlijk elke dag een beetje feest. Toch is het extra leuk om jullie huwelijksverjaardag niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Je kan bijvoorbeeld uit eten gaan bij dat ene restaurant waar jullie eerste afspraakje was. Of die strandwandeling overdoen. Romantisch!

11 jaar getrouwd – Koraal

12/25 jaar getrouwd – Linnen/Zilver

30 jaar getrouwd – Parel

Papieren of Diamanten huwelijk?

Wist je dat sommige huwelijksverjaardagen een speciale naam hebben? Dit is dan een bijzonder huwelijksjubileum. Na 1 jaar heb je een papieren huwelijk, na 5 jaar een houten huwelijk en na 25 jaar een zilveren huwelijk. Het is traditie om elkaar dan iets te geven van dat materiaal.

Speciaal cadeau

Hieronder lichten wij een paar speciale jubilea uit aan de hand van onze sieraden. Komt er net een ander jubileum aan? Geen probleem! Zo is 12 jaar een Linnen huwelijk. Hiervoor zijn bijvoorbeeld zilveren manchetknopen met de afdruk van Linnen mooi om te geven.

Benieuw naar jullie jubileum? Als jouw jaar er niet bij staat kijk dan hier voor de complete lijst. 

Een gouden huwelijk!

Soms mogen wij een speciaal cadeau maken voor een huwelijksjubileum. Wat een voorrecht om te zien hoe liefde groeit met de jaren. Na 50 jaar heb je een gouden huwelijk. Een halve eeuw! Dat is echt wel iets om bij stil te staan en om te vieren!

40 jaar getrouwd – Robijn

50 jaar getrouwd – Goud

65 jaar getrouwd – Briljant

Eternity

Ben je net verliefd of al jaren bij elkaar? Met een eternity ring, ook wel eeuwigheidsring genoemd, laat je zien dat jullie liefde voor eeuwig is. De manier waarop de diamanten of edelstenen zijn gezet heet ‘Pavé’. Dat is een special zet techniek waarbij diamanten zo naast elkaar worden gezet dat het een doorlopende rij wordt.

De eternity ring wordt ook steeds vaker gegeven als aanschuifring bij een huwelijksjubileum. En terecht, want ze staan mooi in elke combinatie en bij elke hand.

Zoek jij ook het perfecte cadeau voor een huwelijksjubileum?