reviews

Bij Oogst terecht gekomen via de positieve reviews op Google. Deze kan ik alleen maar bevestigen! Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een verlovingsring. Er werd erg goed meegedacht in het vinden van een geschikte ring en mits nodig kon hier later nog van alles aan worden aangepast! Gelukkig bleek dit niet nodig en viel de ring in een keer in de smaak. Ook de inschatting van de ringmaat was een schot in de roos! Al met al zijn mijn verloofde en ik erg blij met de Service en het vakmanschap van Oogst!

I

Ik wilde een trouwring met een gekleurde steen en kwam toen al snel bij Oogst uit. Wat een fijne ervaring was dat! De dames namen alle tijd en samen hebben we prachtige ringen samengesteld voor mij en mijn inmiddels man. Een bijzondere ring en toch ook heel klassiek. Absoluut een aanrader!

Thomas & Jolanda

Al een tijdje waren we op zoek naar een gedenksieraad voor onze overleden zoon. We kwamen toevallig voorbij Oogst sieraden gelopen en op goed geluk even binnen gestapt. Ellen heeft goed naar onze wensen geluisterd en prachtige oorstekers gemaakt met de as erin verwerkt. Ik draag ze vol trots!

Paula

Eigen goud (waaronder trouwringen van opa en oma) laten omsmelten naar nieuwe trouwringen inclusief bijpassende manchetknopen en oorbellen. Onwijs goede service, heel vriendelijk en denken mee met onze ideeën. En uiteraard supermooie sieraden!!

Alexandra

The Oogst Team designed our wedding rings from scratch, with true craft(wo)manship!

Laura

Op 4 Januari zijn mijn partner en ik afgereisd naar Amsterdam en zijn bij de dames van Oogst heel gastvrij ontvangen. Samen een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze trouwringen en deze is zeer zorgvuldig en met vakkennis en passie voor het vak uitgevoerd! Ik wilde veel symboliek in mijn ring verweven hebben en dat is uitstekend gelukt! Onze ringen zijn prachtig geworden en wij hebben ze gisteren bij elkaar omgedaan en heel veel positieve reacties gehad! Wij zijn Lotte en Ellen dan ook heel dankbaar voor deze unieke en bijzondere ringen en voor de sympathieke wijze waarop zij met ons en onze wensen zijn omgegaan! Warme en lieve groet, Frank en Monica

Frank & Monica

Lotte en Ellen zijn echt zo goed in wat ze doen. Wat een vakvrouwen! We gingen voor de ring van mijn verloofde, maar uiteindelijk ben ik ook met mijn droomring de deur uitgelopen. De ontvangst en dienstverlening was zo prettig. Ze denken zo goed met je mee en zijn totaal niet pushy. Ik heb een ring laten maken die one of a kind is en dat vind ik heel waardevol! Plus, hij is ook echt comfortabel. Ik draag al mijn hele leven ringen, maar deze is zijdezacht aan de binnenkant (zonder grappen!).

MelanieThe Perfect Wedding

We hebben door Oogst voor onze bruiloft hangers laten maken in plaats van ringen. Ellen had meteen een ontzettend goed ontwerp voor ogen om onze ideeën vorm te geven. Ze heeft in heel korte tijd twee hangers gemaakt die precies bij ons en onze wensen pasten. Het was fantastisch om met Ellen te werken, vriendelijk, professioneel en ze maakt beeldschone dingen. Ik raad alle verloofden aan om de weg naar Oogst te vinden!

Gita

Top service van Lotte en Ellen. Zij dachten uitstekend mee, kwamen met een creatief idee, overtrof de verwachtingen. een echte aanrader voor als je iets unieks zoekt.

Daniël

Ga voor trouwringen hier zeker langs om een kijkje te nemen. Een uitgebreide keuze, waar je qua eigen ideeën zoveel kanten op kan gaan. Ook de manier hoe deze dames samenwerken met hun klanten vind ik echt fantastisch. Ze denken mee, geven je tips en geven je een mooie weg naar het eindresultaat! Ik ben echt super blij met mijn trouwringen! En wil zeker nog een keer langskomen voor de sieraden.

Lisa