gedenksieraad & assieraad

Een gedenksieraad en assieraad om je dierbaren altijd dichtbij te dragen. Met ons oog voor detail vangen we jouw herinnering in een uniek ontwerp.

Samen kijken we naar jouw wensen om jullie persoonlijke band vast te leggen in het gedenksieraad in goud of zilver. Via een symbool, de kleur van een edelsteen, een persoonlijke gravuretekst of door een beetje as in het sieraad te verwerken.

Een sieraad kan zoveel troost bieden. Iets dat je even vast pakt en waar je zachtjes over wrijft. Dat gedenkstuk ontwerpen en vervaardigen we met veel liefde en aandacht speciaal voor jou. Zodat dit stuk als een talisman voor je zal zijn. Een prachtig gedenksieraad of assieraad in Oogst stijl om te koesteren.

maak een afspraak

maatwerk

Bezoek ons edelsmid atelier in hartje Amsterdam om je wensen voor jouw herdenkingssieraad of assieraad te bespreken met een van de Oogst goudsmeden. Met liefde en aandacht vangen we jouw herinnering in een uniek handgemaakt rouwsieraad. Zodat ook jij straks iets heel moois en waardevols kan gaan dragen en koesteren. Een afspraak boek je gemakkelijk hier online.