trouwen


Van jouw “Wil je met me trouwen?” tot jullie “Ja, dat beloof ik!” Onvergetelijke momenten met de verrassend vormgegeven verlovingsringen, trouwringen en -sieraden van goud, platina, ‘oud goud’ of zilver. Stuk voor stuk met liefde handgemaakt in ons eigen atelier.

* trouwringen

Zoek je bijzondere ringen die perfect bij jullie stijl en persoonlijkheden passen? Laat jullie trouwringen ontwerpen door de goudsmeden van Oogst. Óf kies originele partner-ringen uit de handgemaakte Oogst collectie: een spel van structuren en stoere hamerslag, organische bohemien vormen en strakke moderne klassiekers, stralende diamanten en sierlijke handgravures. Oogst trouwringen, om iedere dag te koesteren.

* verlovingsring

Ready to pop the question? Voor een bijzondere, handgemaakte verlovingsring ben je bij Oogst aan het juiste adres. Elegante, uitgesproken, vrolijke én strak vormgegeven ringen, je vindt het allemaal in onze collectie uit eigen atelier. Extra sprankeling krijgt de aanzoeksring met een diamant van topkwaliteit of met een schitterende edelsteen in haar favoriete kleur. Liever een persoonlijke en alternatieve verlovingsring? Laat een ring speciaal voor jou ontwerpen door Oogst in onze verfijnde en tikje nostalgische stijl.

* trouwsieraden

Sprankelend op je huwelijk verschijnen? Met liefde en aandacht vervaardigen we jullie trouwsieraden. Van bijzondere manchetknopen voor de bruidegom én de getuigen tot maatwerk huwelijksarmbanden; van parel oorsieraden tot elegante colliers geheel in Oogst stijl. Ook om later nog lang van te genieten.