De Oogst goudsmeden: Vakvrouwen van hét goudsmid atelier in Amsterdam.

Vakvrouwen aan het werk


Bij Oogst werken vakvrouwen. Vrouwen met technische skills, vrouwen met wilde plannen, vrouwen met vakervaring, vrouwen die ondernemen, vrouwen die pionieren, vrouwen die managen, vrouwen die dromen, vrouwen die maken, vrouwen die je adviseren, vrouwen die ontwerpen, vrouwen die hameren, vrouwen die creëren, vrouwen die volhouden, vrouwen die van details houden en vrouwen die juist van het overzicht zijn.

Superblij met de vakvrouwen in ons goudsmid team: Yael die je helpt bij het kiezen van het sieraad dat het beste bij jou past en Nathalie die dat sieraad voor je kan vervaardigen. Lotte en Ellen zullen het voor je ontwerpen en die zorgen ervoor dat Oogst er staat.

De look van de Oogst Sieraden collectie


De handgemaakte collectie uit het Oogst atelier onderscheidt zich door natuurlijke vormen, verrassende structuren, strakke lijnen, een variëteit aan edelstenen en sierlijke handgravures. Er wordt volop geëxperimenteerd met ambachtelijke technieken en moderne toepassingen; zo creëren we voor ieder stuk een verrassend spel van vorm, kleur en materiaal.

Daarnaast kan een mooi sieraad speciaal voor jou ontworpen en gemaakt worden. Daar gaan we goed voor zitten, om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Met vakkennis en bevlogenheid helpen we je kiezen, zodat de uiteindelijke sieraden helemaal bij jou als drager passen.

ring ‘bessen’ * geelgouden bessen ring Yellow gold Berries ring Statement ring Blikvanger ring

geelgouden ring ‘bessen’

Ons vakmanschap


Moderne klassiekers sinds 2008

Lotte en Ellen hebben in 2008 Oogst Sieraden opgericht en toonden eind dat jaar hun eerste gezamenlijke Oogst collectie. “Al in 1994 zijn we gestart met onze goudsmid carrière, als klasgenoten op de Vakschool Schoonhoven. Hierna hebben we allebei in verschillende ateliers gewerkt om ervaring op te doen in het vak en onze eigen stijl te ontwikkelen. Zo hebben we samen ruim 40 jaar ervaring als ontwerpers en goudsmeden.”

Het Oogst team

Nathalie werkt sinds november 2014 parttime als goudsmid in ons atelier. Haar technische vaardigheden en enthousiasme maken haar een gewaardeerd onderdeel van ons team. Yael werkt sinds december 2017 parttime bij ons in de winkel, waar ze je met verve adviseert bij het kiezen van een mooi sieraad. Beiden hebben ook de Vakschool Schoonhoven doorlopen.

Is Oogst dé goudsmid voor jou?

Ben je op zoek naar een edelsmid in Amsterdam die bijzondere handgemaakte sieraden vervaardigd? Maak een afspraak. Graag maken we tijd voor je vrij om je te adviseren over een nieuwe aankoop of om jouw wensen voor een origineel Oogst ontwerp te bespreken.

Verlovingsring, natuurlijke diamant, art deco, olijfgroen, olive green, ring ‘ton sur ton’ * geelgouden ring met 2,17 ct kussen roosgeslepen groene diamant en 0,10 ct briljant geslepen natural olive diamant , Oogst goudsmid amsterdam

ring ‘ton sur ton’

* geelgouden ring met 2,17 ct kussen roosgeslepen groene diamant en 0,10 ct briljant geslepen natural olive diamant

Collier schakels met stofpatronen in geelgoud

collier ‘lineair’

* geelgouden schakels met tweezijdig stofpatroon

trouwringen ‘boomgaard’ * witgouden takje met blaadje en 0,05 crt briljant geslepen diamant * geelgouden takje

trouwringen ‘boomgaard’

* geelgouden takje met blaadje en 0,05 crt briljant geslepen diamant

* geelgouden takje