verrassende collectie


Alles wat groeit en bloeit; daar begint de inspiratie van de goudsmeden van Oogst. Fraaie, handgemaakte sieraden van goud of zilver in het eigen atelier vervaardigd. 2 Stijlen vloeien samen in de collectie, voornamelijk éénmalige stukken. De natuurlijke, losse structuren in de sieraden van Ellen haar hand gecombineerd met de strakke, vloeiende lijnen in de sieraden van Lotte’s hand. Moderne klassiekers én echte eyecatchers gaan samen in onze tijdloze collectie draagbare sieraden.

Naar welk sieraad ben jij op zoek? Een speciale ring, een prachtig collier, vrolijke oorsieraden, een speelse armband, bijzondere manchetknopen of een stijlvolle speld? Van harte welkom om te komen kijken en passen, we vertellen je er graag alles over!

Wij ontwerpen ook met liefde een sieraad op maat speciaal voor jou, als je een wens hebt en je onze stijl helemaal geweldig vindt.

Wie Oogst, koestert.

* ringen

In onze Oogst ringen collectie vind je speelse stapelringen, in iedere stijl te combineren, klassieke solitair ringen met een moderne twist, fijne takjes, uitbundige bloemen en stoere hamerslag ringen.

* colliers

Kies voor een kleurrijk Oogst snoer met sprankelende edelstenen of parels met een handgemaakte sluiting die gezien mag worden. Of laat je verleiden door gestileerde schakels die soepel rond je hals vallen in zilver of goud.

* armbanden

Onze Oogst armbanden variëren van klemarmbanden met sierlijke handgravure als statement piece, subtiele snoeren van edelstenen of parels met een bijzondere sluiting tot onze authentieke gestempelde rinkelbanden met een tekst naar keuze.

* oorsieraden

De oorsieraden uit de Oogst collectie zijn geïnspireerd op alles wat groeit en bloeit. Van fijn en subtiel op het oor, tot feestelijk bungelend eronder. Ga voor strakke lijnen met grafische vormen en stoere structuren of kies een speels setje met kleurrijke edelstenen of parels.

* spelden

De Oogst spelden hebben verfijnde structuren, gestileerde bloemvormen, of speelse accenten uit de natuur. Sierlijk op je revers of als blikvanger op een warme wollen trui.

* manchetknopen

Voor verzamelaars. liefhebbers en bruidegommen. Maak je look compleet met fraaie, handgemaakte manchetknopen van Oogst. Versierd met handgravures en een kenmerkende structuur, of gegoten in een bijzondere vorm. Mooi casual te dragen met een kalfslederen Oogst manchetarmband.