speciaal voor jou ontworpen


Speciaal maatwerk is dé specialiteit van Oogst. Met veel plezier ontwerpen we voor jou een op het lijf geschreven unicum. In onze verfijnde en tikje nostalgische stijl; met of zonder edelstenen, van prachtige edelmetalen of jouw eigen ‘oude goud.’

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen creëren? Doe hier alvast wat inspiratie op, of maak een afspraak en kom naar onze winkel in Amsterdam.

Hoe gaat het in zijn werk? Je bekijkt de collectie en we bespreken je wensen en de (technische) mogelijkheden. Dan maken we enkele schetsen, waar jij jouw favoriet uit kiest. Het vervaardigen van dit eenmalige stuk zal zo’n 4 tot 6 weken duren. Daarna kun jij dit persoonlijke stuk een leven lang dragen en  koesteren.

* edelstenen en parels

Vertel ons jouw favoriete edelsteen of kleur en wij zorgen voor een prachtige selectie waar je zelf uit kunt kiezen. Edelstenen en parels die passen bij jouw smaak en budget. Met veel plezier ontwerpen we hiermee een uniek sieraad in zilver of goud, met liefde gemaakt in ons eigen atelier.

* erfstuk

Van een dierbaar erfstuk tot moderne klassieker. Bij Oogst blazen we oude sieraden graag nieuw leven in. We hergebruiken het goud, zilver en de edelstenen uit jouw eigen stukken, of gebruiken de elementen als basis om een nieuw sieraad te creëren dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

* gedenk- en assieraad

Een speciaal maatwerk sieraad voor dierbaren die je altijd bij je wilt dragen. Met veel liefde vangen we jouw herinnering in een uniek ontwerp. Samen kijken we graag naar de wensen om jullie persoonlijke band te vatten in het sieraad via een symbool, de kleur van een edelsteen of door een beetje as in het sieraad te verwerken. Een gedenksieraad om te koesteren.

* geboortesieraad

Een geboortesieraad is een traditie die wij bij Oogst graag in leven houden. Verras de kersverse moeder met een speciaal maatwerk geboortesieraad in goud of zilver. Een handgemaakt collier, armband of oorsieraad in karakteristieke Oogst stijl om iedere dag te koesteren. Net zoals je kindje.

* cadeau

Iets te vieren en op zoek naar een bijzonder cadeau? Met veel plezier vervaardigen de Oogst goudsmeden een eenmalig, handgemaakt stuk in goud of zilver, dat perfect past bij de drager en de feestelijke gelegenheid.