originele trouwringen


Zoeken jullie ringen die écht bij jullie eigen stijl passen? Wil je iets anders dan anders? Laat jullie trouwringen ontwerpen door de goudsmeden van Oogst!

Wat wij het allerliefst doen? Samen met jullie dé perfect passende ringen samenstellen. Lettend op welke kleur goud jou laat stralen, de stijl waar je hart sneller van gaat kloppen en wat het mooiste formaat is bij je hand. Zo ontstaat het Oogst maatwerk. Met aandacht voor jullie wensen en passie voor ons vak.
Dus zoek je een ring met een verrassende structuur of stoere hamerslag, met fonkelende diamanten of een bijzondere edelsteen, lekker strak of juist met organische lijnen, maar altijd met liefdevolle details? Neem een kijkje in de handgemaakte collectie!

Zin gekregen om te komen passen? Maak een afspraak!

collectie

maatwerk

Het creëren van jullie Oogst trouwringen in het atelier duurt gemiddeld 4 tot 6 weken.

De moderne klassiekers van Lotte en de organische creaties van Ellen; samen vormen we Oogst. Dát maakt deze trouwringen anders dan anders.

Ook goed om te weten:  bij Oogst werken we met in Nederland gerecycled goud (urban mining) en conflictvrije diamant. Daarnaast toveren we met veel plezier gekoesterde erfstukken om, want ook van “oud goud” maken wij de allerleukste trouwringen. Allebei een ethische en duurzame keuze. Lees hier meer.

Bij Oogst graveren we jullie trouwringen altijd met de hand. Dus een mooi handschrift i.p.v. die fantasieloze mechanische letters. En er is zo veel meer mogelijk! Hartjes, eeuwigheidssymbolen en meer zulke lieve details. Hebben jullie een lijfspreuk? Voeg hem toe aan je ringen. Deze ga je tenslotte iedere dag dragen!

Maak een afspraak en bezoek het atelier in hartje Jordaan. Hier zal het Oogst team jullie adviseren met bevlogenheid en vakkennis.

Oogst trouwringen, om iedere dag te koesteren.