uitgesproken verlovingsring


Ready to pop the question? Voor een bijzondere, handgemaakte verlovingsring ben je bij Oogst aan het juiste adres. Extra sprankeling krijgt je handgemaakte verlovingsring met een diamant van topkwaliteit of met een schitterende edelsteen in haar favoriete kleur.

Elegante, klassieke, uitgesproken, tijdloze, bohemien, vrolijke én strak vormgegeven verlovingsringen; je vindt het allemaal in onze collectie uit eigen goudsmid atelier. Liever een persoonlijke ring? Laat een verlovingsring speciaal voor haar ontwerpen in onze verfijnde en tikje nostalgische stijl.

Op zoek naar meer handgemaakte accessoires? Kijk dan ook eens bij spelden, manchetknopen en armbanden voor een compleet unieke uitstraling!

maatwerk

Vindt je het té spannend om iets te laten ontwerpen, kies dan een mooie ring uit onze uitgebreide handgemaakte collectie. Die kan zonder zorgen na je aanzoek geruild worden voor een andere ring, kan zij eventueel ook meedenken over het ontwerp.

Wil je meer weten over diamant en de 4 C’s? Oogst geeft antwoord op al je vragen.

Is ze helemaal verliefd op de ring, maar is die nog niet op de juiste maat? Zorgen wij ervoor dat deze kleiner of groter wordt gemaakt. Allemaal part of the service bij Oogst.

Wist je dat ook onze verlovingsringen van gerecycled goud met eerlijke diamant worden vervaardigd? Bij Oogst kies je voor lokaal vakmanschap.