Cadeau keuze stress? Oogst to the rescue!

Wil je een origineel cadeau geven en kom je er niet uit? Vindt je het lastig om een sieraad uit de Oogst collectie te kiezen en wordt je blij van onze stijl? Wil je wel iets heel moois laten maken en heb je niet genoeg tijd voor een maatwerk opdracht? Er zijn dan verschillende manieren om iemand tóch te verrassen met een origineel cadeau.

We hebben al velen blij gemaakt met een mooie handgetekende schets of een losse edelsteen. De ideale voorbode van je handgemaakte cadeau én je beste optie als je al een idee of richting hebt waarin je iets zou willen laten ontwerpen maar niet de 6 weken hebt vóór je het sieraad wilt geven.

Als je nog geen idee hebt (helemaal niet erg, we’re here to help ;-)), biedt de Oogst-Mazzelaer uitkomst!

schets Cadeau, Gift Sketch by Oogst goldsmith
Een lossen edelsteen Cadeau, Gift single gemstone by Oogst goldsmith. Choose the gemstone. Kies je edelsteen

Met de Oogst Mazzelaer heb je gegarandeerd succes

Met de Mazzelaer geef je een prachtig ingepakt en origineel geschenk. Een belofte voor een bijzonder handgemaakt sieraad! Ook een fijne bijkomstigheid: de ontvanger heeft inspraak in welk sieraad het wordt.

De Mazzelaer is een ludieke én fraaie zilveren cadeaumunt speciaal gemaakt in het Oogst atelier. Deze origineel vormgegeven munt kan exclusief bij ons verzilverd worden. Zo heb jij ook een mooi cadeau om te geven en kan de ontvanger zelf iets bij ons uit komen zoeken of laten maken. Iedereen blij!

De mazzelaer - Oogst Cadeaubon. The Oogst gift certificate.

Cadeau tips in de Oogst Gift Guides

We helpen je natuurlijk graag in de winkel bij het uitzoeken van een bijzonder sieraad dat past bij de ontvanger. De Oogst goudsmeden denken graag mee en adviseren je met vakkennis en enthousiasme. Wil je alvast online onderzoek doen naar een passend sieraad om cadeau te geven? Dan kan je de Oogst Gift Guides raadplegen!

Om het jou makkelijker te maken hebben we de vier types sieradendragers die wij het meeste tegenkomen beschreven in deze vier geschenken tip lijsten. Voor het Stoere, Uitbundige typedie niet bang is om in het middelpunt van de aandacht te staan, voor het Kalme, Klassieke typedeze uitblinker gaat voor draagbaarheid en kwaliteit, voor het Creatieve, Spontane typedeze relaxte vrijbuiter denkt ‘out of the box’ en voor het Rustige Lieve typedat houdt van ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Natuurlijk past niemand helemaal in een hokje, dus kijk ook eens rond bij de andere Gift Guides voor meer cadeau inspiratie.

De Oogst goudsmeden helpen je alle cadeau keuzestress op te lossen! Zodat ook jij vrolijk de deur uitgaat en met veel plezier je cadeau kan geven.

Kom je cadeau kiezen! De Oogst cadeaus
cadeaukaart