Goudsmid Amsterdam Oogst Sieraden


Goudsmid Oogst Sieraden in Amsterdam is dé goudsmid voor creatieve vormgeving, gedegen advies en aandacht voor jouw verhaal.

Op zoek naar unieke handgemaakte sieraden? Het specialisme van de Oogst goudsmeden is eenmalige stukken creëren en stijlvol maatwerk ontwerpen. Tijdloze sieraden om dat mooie moment te koesteren en bij je te dragen.

Maak nu een afspraak in het sfeervolle atelier in de Amsterdamse Jordaan om te komen passen of je wensen voor een ontwerp te bespreken.

Trouwringen


Zoek je bijzondere handgemaakte trouwringen die perfect bij jullie stijl en persoonlijkheden passen? Laat jullie ringen ontwerpen door goudsmid Lotte en goudsmid Ellen van Oogst Sieraden in Amsterdam. Óf kies partner-ringen uit de Oogst collectie: een spel van structuren en stoere hamerslag, organische vormen en strakke lijnen, bijzondere diamanten en sierlijke handgravures.

Maatwerk


Maatwerk is dé specialiteit van goudsmid Oogst. Met groot genoegen ontwerpen we voor jou een op het lijf geschreven unicum in onze verfijnde en tikje nostalgische stijl. Bijzondere sieraden handgemaakt in ons atelier in Amsterdam. Een feestelijk geboortesieraad, een stuk vervaardigd uit gekoesterde erfstukken, een op maat gemaakt cadeau met prachtige edelstenen of fonkelende diamanten of een bijzonder gedenk- of assieraad.

Erfstuk


Van een dierbaar erfstuk tot moderne klassieker. Bij goudsmid Oogst blazen we graag nieuw leven in je oude sieraden. We hergebruiken het goud, zilver en de edelstenen uit jouw eigen erfstukken, of gebruiken de elementen als basis om een nieuw sieraad te creëren dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Verrassende collectie


Fraaie, handgemaakte sieraden van goud of zilver vervaardigd in ons goudsmid atelier in Amsterdam. Met schitterende edelstenen, natuurlijke vormen gecombineerd met strakke lijnen, of sierlijke handgravures. Moderne klassiekers en echte blikvangers gaan samen met tijdloze en verfijnde sieraden in onze Oogst collectie. Mooi om te geven of te krijgen.

Verlovingsring


Ready to pop the question? Voor een bijzondere, handgemaakte verlovingsring ben je bij goudsmid Oogst aan het juiste adres. Elegante, bohemien, vrolijke én strak vormgegeven verlovingsringen, je vindt het allemaal in onze collectie uit eigen atelier. Extra sprankeling krijgt je aanzoeksring met een diamant van topkwaliteit of met een schitterende edelsteen in haar favoriete kleur. Liever een persoonlijke ring? Laat een verlovingsring speciaal voor jou ontwerpen door Oogst in onze verfijnde en tikje nostalgische stijl.

Over Oogst


Goudsmid Oogst werkt met gerecycled goud en conflictvrije diamanten. Je kunt natuurlijk ook je eigen oude goud of edelstenen meenemen naar de winkel in de Tweede Tuindwarsstraat 8 te Amsterdam.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen creëren? Neem een kijkje in onze foto’s en maak een afspraak in onze winkel in hartje Jordaan om je te laten inspireren!

Het Oogst goudsmeden team: v.l.n.r. Yael, Lotte, Ellen & Nathalie